Training

Veiligheid is erg belangrijk bij het werken op hoogte. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt, daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren bij de aanschaf en het gebruik van persoonlijke beschermings middelen. Met ruime ervaring helpen wij u dan ook graag aan de passende producten voor uw situatie. Word een professional op hoogte met een van onze trainingen!

Werkt u, of uw personeel regelmatig op hoogte maar bent u niet bekend met de mogelijkheden, risico's, wet en regelgeving en het juist gebruik van de persoonlijke beschermings middelen tegen vallen. Kies dan voor een van onderstaande trainingen. We laten de cursus veilig werken op hoogte aansluiten bij uw behoefte en onze gecertificeerde instructeurs uit het midden van het land halen het beste in de cursisten naar boven. 

Wij adviseren indien mogelijk altijd een in company training. Cursisten maximaal voorbereiden voor de praktijk situatie door ook in de praktijk te trainen, daar ligt onze kracht!

Sorteer op
 • Basis veilig werken op hoogte
  Basis veilig werken op hoogte

  Basis training Veilig werken op hoogte. Leer alles over gebruik van PBM tegen vallen, wet & regelgeving, valfactor, antival, werkplaatsbeperking & onderhoud van de materialen.

  € 195,00
 • -5%

  Veilig werken op hoogte PV installateur
  Veilig werken op hoogte PV installateur

  Training veilig werken op hoogte voor zonnepanelen installateurs. Maak kennis met valbeveiliging en leer praktische oplossingen voor platte en hellende daken.

  € 195,00 € 185,00
 • Training basis Rope access
  Training basis Rope access

  Tijdens deze training leer je jezelf te verplaatsen d.m.v. touwtechnieken. Na de training kun jij alle plekken op hoogte bereiken!

 • Redding op hoogte
  Redding op hoogte

  Na een val van hoogte verslechterd de situatie van een slachtoffer vaak snel. Het is dus belangrijk dat een slachtoffer snel de juiste hulp krijgt! Zelfredzaamheid is dus erg belangrijk op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

 • Vraag een offerte aan!

  Training op maat
  Training op maat

  Om u en uw personeel optimaal voor te bereiden op de situatie's in uw bedrijf worden vooraf de risico's geïnventariseerd. Vervolgens stellen we een training werken op hoogte op maat samen.

Advies nodig?

(085) 018 87 17

Ook via WhatsApp

Voordelen Ropetech.nl

- Deskundig advies
- A-kwaliteit producten
- Complete sets
- Geleverd met certificaat
- 30 dagen bedenktijd
- Petzl 3 jaar garantie
- Laagste prijs grarantie
*

   Gratis verzending
       vanaf €250,-

© 2016 - 2022 Veilig en Professioneel op Hoogte.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel