Keuringen

Naas de wettelijke verplichting van een jaarlijkse inspectie is het voor de betrouwbaarheid van het materiaal, en dus uw veiligheid, belangrijk dat de materialen jaarlijks geinspecteerd worden. Het is mogelijk dat uit de Risico inventarisatie blijk dat het verstandig is om 2 maal per jaar te inspecteren, wij adviseren u hier graag over. De inspectie kan bij ons in Veenendaal worden uitgevoerd of bij u op locatie. In overleg kan een inspectie zo worden uitgevoerd dat bedrijfsprocessen gewoon door kunnen blijven gaan.

De resultaten van de inspectie zijn 24/7 terug te vinden in ons online systeem. In dit systeem vind u alle informatie over uw materiaal zoals de kenmerken, serienummer, de geschiedenis, eventuele opmerkingen en inspectie status. Maar ook andere belangrijke informatie zoals de CE conformiteits verklaring, gebruikershandleiding en informatie over eventuele terugroepacties. Overigens controleren wij onze database actief bij eventuele terugroepacties. Zo kunt u 24/7 op uw materiaal vertrouwen!
Klik hier om in te loggen op ons inspectie portal.

Door ons nieuw geleverde materialen worden standaard geregistreerd. Ruim voor het verstrijken van de vervaldatum krijgt u automatisch een herinneringsmail. U kunt vervolgens de inspectie van uw materialen bij ons inplannen.
Lees ook ons artikel over EU normen en keuring van valbeveiliging.

Sorteer op

Advies nodig?

(085) 018 87 17

Ook via WhatsApp

Voordelen Ropetech.nl

- Deskundig advies
- A-kwaliteit producten
- Complete sets
- Geleverd met certificaat
- 30 dagen bedenktijd
- Petzl 3 jaar garantie
- Laagste prijs grarantie
*

   Gratis verzending
       vanaf €250,-

© 2016 - 2022 Veilig en Professioneel op Hoogte.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel