Garantie, levertijd en Retour

Garantie
Ondanks dat wij enkel kwalitatieve materialen aanbieden kan het gebeuren dat het product buiten uw schuld om defect raakt. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover een melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Wij bieden 3 jaar garantie op Petzl producten, de garantie op overige producten is doorgaans 12 maanden. Garantie voorwaarde staan doorgaans vermeld op de artikel pagina's en in de documenten bijgesloten in de productverpakking.

U kunt aanspraak maken op de garantie door een omschrijving van het gebrek inclusief foto's te versturen naar info@ropetech.nl. Een garantie aanvraag proberen we zo snel mogenlijk maar uiterlijk binnen 30 dagen te hebben afgerond.

Levertijden
Bestelde producten proberen wij zo snel mogelijk aan te bieden bij onze verzendpartner PostNL. U kunt er voor kiezen uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen bij een PostNl afhaalpunt. Indien de bezorger niemand thuis aan treft word het pakket bij de buren afgegeven of naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt gebracht. Ondanks goede ervaringen met PostNl kan het voorkomen dat de bezorging niet is zoals u wenst neem in dat geval contact met ons op.

Levertijd

Doorgaans leveren wij met PostNL (uitzonderlijke gevallen UPS). U kunt u order afhalen op een PostNL afhaal locatie of op uw adres af laten leveren. Indien geen gehoor zal de bezorgen uw pakket afgeven bij de buren of een PostNL afhaal locatie.

Verzendkosten
Bestellingen vanaf €250,- worden gratis verzonden. Voor orders onder de €250,- vragen wij u €6,95 verzendkosten.

Retourbeleid

Toch niet tevreden over het product? Of is er iets anders mis?
Ropetech.nl bied u 30 dagen bedenktijd en kosteloos retour. Meld uw retour aan via info@ropetech.nl en u ontvangt een kosteloos retourlabel. Wij storten het orderbedrag binnen 3 werkdagen retour.

Wij vragen u de reden van retour om onze dienstverlening te verbeteren. Echter heeft u het recht uw order binnen 14 dagen na ontvangst te herroepen zonder opgaaf van reden. U bent dus niet verplicht een reden op te geven maar helpt ons hierbij om de dienstverlening te verbeteren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Terugbetaling verzorgen wij binnen 3 werkdagen mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Producten dienen ongebruikt geretouneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ropetech.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Advies nodig?

(085) 018 87 17

Ook via WhatsApp

Voordelen Ropetech.nl

- Deskundig advies
- A-kwaliteit producten
- Complete sets
- Geleverd met certificaat
- 30 dagen bedenktijd
- Petzl 3 jaar garantie
- Laagste prijs grarantie
*

   Gratis verzending
       vanaf €250,-

© 2016 - 2022 Veilig en Professioneel op Hoogte.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel