Permanente valbeveiliging

Valbeveiliging nodig maar geen idee waar te beginnen? In deze keuze gids helpen we u op weg. Zo kunt u veilig werken op hoogte!

Even een kleine stap terug, hoe zat het ook alweer? “wanneer is valbeveiliging verplicht?”
Valbeveiliging is verplicht bij valgevaar of risico op letsel als gevolg van een val. Vanaf 2,5m hoogteverschil is er geen discussie, er dienen maatregelen genomen te worden tegen vallen. Een hoogteverschil van 2 meter kan in sommige gevallen dus al als valgevaar worden gezien.

Wanneer kies ik voor permanente valbeveiliging?
Bij valgevaar moet u altijd maatregelen nemen om een val te voorkomen of de schade hierbij te beperken. Is er sprake van eenmalige werkzaamheden op hoogte dan kunt u vaak beter gebruik maken van een tijdelijke danwel mobiele valbeveiliging oplossing. Heeft u een pand waarbij regelmatig/ periodiek werkzaamheden op het dak worden uitgevoerd aan bijvoorbeeld airco instalaties, luchtbehandeling of zonnepanelen. Of bestaat er valgevaar tijdens gevelreiniging werkzaamheden? Dan is het verstandig te kiezen voor een permanente valbeveiliging oplossing

Hoe kies ik de juiste valbeveiliging oplossing?
Er zijn talloze mogelijkheden om uzelf, personeel of derden te beveiligen tegen vallen. In deze keuzegids hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de meest veilige oplossing tot de oplossing waar meer kennis bij de gebruiker vereist is. Het ‘Safety with a star’ concept stelt u in staat de meest veilige optie te kiezen die bij uw situatie past.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hekwerk systemen, Maximale permanente veiligheid.

⭐️⭐️⭐️⭐️ Dakcontour horizontale leeflijn of rail systeem, Praktische veiligheid.

⭐️⭐️⭐️ Gecentreerd horizontaal leeflijn systeem, Kosten efficiënte veiligheid.

⭐️⭐️ Ankerpunten en anti-pendule punten op het dak, Veel gebruikerskennis benodigd.

⭐️ Ankerpunten met mobiele leeflijn, Budget optie, niet het volledige dak beveiligd, training benodigd.

Ons Assortiment permanente valbeveiliging
Ons assortiment permanente valbeveiliging oplossingen bestaat uit de producten van XS platforms. Bij XS platforms is alleen het beste goed genoeg, dat zie je terug in kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. Hierdoor passen deze producten uitstekend in ons assortiment.

De producten van XS platforms worden door de eigen engineering’s afdeling ontwikkeld en op eigen initiatief of feedback van gebruikers en installateurs steeds weer verbeterd. Voordat een product op de markt komt wordt het uitgebreid getest en ieder systeem word vooraf getoetst op conformiteit met de meest recente EN 795 norm (2012). Dit waarborgt de veiligheid, zo kunt u vertrouwen op de beste valbeveiliging.

Dat de systemen wereldwijd in de praktijk nog nooit gefaald hebben benadrukt de veiligheid en kwaliteit. Een dergelijk zero accident record is een flinke prestatie en een titel om hoog te houden. De producten van XS platforms worden exclusief geinstalleerd door getrainde partners zoals Ropetech.nl. Wij voorzien u dan ook graag van een systeem passend bij uw situatie.

Heeft u een valbeveiliging oplossing nodig?
Permanente valbeveiliging oplossingen zijn maatwerk. Met onze ruime evraring op het gebied van valbeveiliging adviseren wij u graag. Hieronder vind u in iedere geval een overzicht van diverse mogelijkheden.

Sorteer op

Advies nodig?

(085) 018 87 17

Ook via WhatsApp

Voordelen Ropetech.nl

- Deskundig advies
- A-kwaliteit producten
- Complete sets
- Geleverd met certificaat
- 30 dagen bedenktijd
- Petzl 3 jaar garantie
- Laagste prijs grarantie
*

   Gratis verzending
       vanaf €250,-

© 2016 - 2022 Veilig en Professioneel op Hoogte.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel